Шампанско и сълзи
19.02.2011, 19:00
Суши ресторант Nasko Sushi, съвместно с фирма "Cartel", организира фиеста за ценителите на доброто вино и вълшебството наречено суши, на който ще представим:

- Rose Legatura Frizzante - пенливо вино с интензивно розов цвят и с деликатни вишневи оттенъци, с мек добре балансиран плодов вкус на малина, праскова, вишна и роза. Винификацията се извършва без ципите на гроздето по традиционния метод „Шармат” за естествено пенливо вино.

- Chianti Orange DOCG 2008 - "знаменосецът" на Piccini е с дълбок, рубинено червен цвят. Ароматът на зрели червени плодове е интензивен и настойчив. Виното е с добра структура, деликатно с меките си танини и забележителните плодови нотки. Винификацията е от най-добрите грозда Sangiovese и Ciliegiolo, носещи уникалната идентичност на почвите в Тоскана, с въвеждане на втора ферментация чрез добавяне на селекция от леко стафидирало грозде от сорта Санджовезе.

Сушито ще беде представено от:
- Нигири сьомга
- Нигири скарида
- Хосомаки краставица
- Хосомаки риба тон
- Хосомаки авокадо
- Урамаки "Филаделфия"
- Урамаки "Калифорния"
- Футомаки с риба тон, портокал и уасаби

За сушито отговаря Атанас Костов
За доброто настроение отговаряте Вие.

Цена на куверта: 39.00 лева

Кувертът включва чаша вино от всяко едно от представените вина, минерална вода “Банкя“ и суши по избор от изброения асортимент на принципа "Вашият апетит определя Вашата порция", т.е. без ограничение в количеството.

Желателно е да заявите присъствие до 16.02.2011. Капаро 15 лева на място или по банкова сметка: BG66CRBA98981230013189

Оставете и телефон за обратна връзка.
Очаквайте скоро снимки от събитието!


Powered by Mitkosoft Co.
Copyright 2023 © Nasko Sushi